Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un jucător trecut pe Real Madrid a "virat" spre Premier League! A semnat cu echipa "nebunului" Bielsa

OFICIAL | Încă un jucător trecut pe Real Madrid a "virat" spre Premier League! A semnat cu echipa "nebunului" Bielsa

Premier League

Comentarii

Diego Llorente (27 de ani), fostul fotbalist de la Real Madrid, a semnat cu Leeds şi va juca în Premier League, la nou promovata antrenată de "nebunul" Marcelo Bielsa.

Abia revenită pe prima scenă din fotbalul englez, Leeds vrea să facă impresie şi să nu aibă emoţii cu retrogradarea în acest sezon. Astfel că s-a pus pe transferat. Ultimul nume de pe lista sosirilor pe Eland Road e Diego Llorente (27 de ani) de la Real Sociedad, fost la Real Madrid.

Real Sociedad a anunţat oficial transferul lui Llorente.  Leeds a reuşit să mai facă un transfer important, într-o zonă unde echipa suferă: centrul liniei defensive. Englezii au bătut palma cu Real Sociedad pentru Diego Llorente, pentru care au plătit nu mai puţin de 20 de milioane de euro.

"Real Sociedad şi Leeds au ajuns la un acord pentru transferul lui Diego Llorente. Îţi urăm tot norocul din lume în următoarea etapă a carierei, Diego!", e anunţul oficial făcut de basci pe pagina de Twitter.

În ultima perioadă, mai mulţi jucători de la Real Madrid au semnat cu echipe din Premier League. James Rodriguez (Everton), Sergio Reguilon şi Gareth Bale (ambii Tottenham). Rodrigo (Valencia), Diego Llorente (Real Sociedad), Helder Costa (Wolverhampton), Robin Koch (Freiburg), Illan Meslier (Lorient) şi Joe Geldhart (Wigan) sunt toate transferurile efectuate până acum de Leeds. Perioada de mercato este deschisă în acest an până pe 5 octombrie.

Afla mai multe despre: diego llorenteleeds 

viewscnt
Articole similare