Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un jucător vine la FCSB. Mijlocaşul şi-a luat rămas bun de la fanii echipei sale: ”S-a încheiat o etapă în cariera mea”

OFICIAL | Încă un jucător vine la FCSB. Mijlocaşul şi-a luat rămas bun de la fanii echipei sale: ”S-a încheiat o etapă în cariera mea”

Superliga

Comentarii

Un jucător vine la FCSB după ce şi-a încheiat contractul de împrumut cu Farul Constanţa. Daniel Toma, un mijlocaş de 20 de ani, revine la echipa lui Gigi Becali după ce constănţenii n-au mai insistat să-i prelungească împrumutul.

Încă un jucător vine sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă. Daniel Toma a fost împrumutat la Farul în februarie 2019, când avea doar 18 ani şi a jucat pentru constănţeni timp de un an şi jumătate. Acum, Farul şi-a încheiat sezonul şi a decis să-l lase pe Daniel Toma să revină la FCSB. Mutarea se va realiza pe 30 iunie, când expiră contractul de împrumut.

Cine este Daniel Toma, jucătorul care vine la FCSB după împrumutul la Farul

În vârstă de 20 de ani, Daniel Toma a crescut la juniorii FCSB-ului şi a fost considerat unul dintre vârfurile generaţiei sale. În momentul în care a fost împrumutat la Farul, în februarie 2019, tânărul mijlocaş central era căpitan al echipei a doua a FCSB-ului şi component al naţionalei României sub 19 ani.

Daniel Toma reuşise să intre în circuitul echipei mari a FCSB-ului şi a debutat în Cupa României, într-un meci cu Unirea Alba Iulia. De asemenea, Mihai Teja - antrenorul de atunci al FCSB-ului - l-a luat într-un cantonament în Spania, în tentativa de a-l familiarica cu echipa de seniori.

Ulterior, Daniel Toma a fost împrumutat la Farul şi vine la FCSB după ce a jucat în 15 partide în acest sezon, timp în care a reuşit un gol şi un assist.

Daniel Toma şi-a luat rămas bun de la fanii Farului şi revine la FCSB

Mijlocaşul de 20 de ani a fost cel care a anunţat că nu va mai continua la Farul. Într-o postare pe contul său de Facebook, Daniel Toma le-a mulţumit tuturor celor care l-au sprijinit în perioada petrecută pe malul Mării Negre: ”S-a încheiat încă o etapă din cariera mea! Mulţumesc suporterilor, colegilor şi staffului pentru tot sprijinul acordat pe toată perioada petrecută la club! Baftă mai departe şi să ne revedem cu bine! Înainte, alb-albaştri!”, a fost mesajul postat de Daniel Toma pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: daniel toma 

viewscnt
Articole similare