Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un transfer făcut de Real Madrid. Campioana Europei a plătit 40 de milioane de euro pentru un jucător de 22 de ani

OFICIAL | Încă un transfer făcut de Real Madrid. Campioana Europei a plătit 40 de milioane de euro pentru un jucător de 22 de anigalerie foto

Campionate

Comentarii

Real Madrid a anunţat oficial că l-a transferat pe Alvaro Odriozola, un fundaş dreapta de 22 de ani care vine de la Real Sociedad. Jucătorul a semnat pe şase ani.

Campioana Europei a reuşit încă un transfer. În condiţiile în care Carvajal - titularul postului de fundaş dreapta - a avut unele probleme medicale în ultima perioadă, Real Madrid l-a transferat pe Alvaro Odriozola. În vârstă de 22 de ani, Odriozola vine de la Real Sociedad, club la care a crescut şi s-a format.

Suma plătită de Real Madrid pentru acest transfer este de 40 de milioane de euro - clauza de reziliere pe care Odriozola o avea în contractul cu Sociedad. Fundaşul de 22 de ani a venit la insistenţele lui Julen Lopetegui - noul antrenor al lui Real Madrid - care i-a oferit lui Odriozola şansa debutului.

În această vară, Real Madrid i-a mai transferat pe Vincius (18 ani, de la Flamengo, 45 de milioane de euro) şi pe Andriy Lunin (19 ani, portar, de la Zorya Luhansk, 8,5 milioane de euro).

Afla mai multe despre: real madridreal sociedatalvaro odriozola 

viewscnt
Articole similare