Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un transfer la CFR Cluj! Un golgheter a semnat: "Bine ai venit!"

OFICIAL | Încă un transfer la CFR Cluj! Un golgheter a semnat: "Bine ai venit!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a mai reuşit un transfer. Campioana României din ultimele patru sezoane l-a transferat pe Daniel Paraschiv (22 de ani), un fotbalist care s-a făcut remarcat în Liga 2, la Viitorul Pandurii.

Al şaselea transfer al verii la CFR Cluj. Daniel Paraschiv, noul fotbalist al campioanei României

CFR Cluj a anunţat, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, că l-a transferat pe Daniel Paraschiv, unul dintre golgheterii sezonului trecut de Liga 2. Formaţia din Gruia şi-a asigurat serviciile lui Paraschiv, fostul jucător de la Viitorul Pandurii, trupă pentru care a marcat de 11 ori în 27 de partide din sezonul de ligă secundă.

"Bine ai venit, Daniel Paraschiv! Clubul CFR 1907 Cluj anunţă transferul atacantului Daniel Paraschiv. Născut la Braşov, Paraschiv (22 de ani) a evoluat în sezonul recent încheiat pentru formaţia Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Îi urăm bun venit şi cât mai multe realizări în tricoul vişiniu!", se arată în comunicatul emis de CFR.

Până acum, CFR Cluj i-a mai transferat, în afara lui Daniel Paraschiv, pe Rachid Bouhenna, Anas Tahiri, Denis Rusu, Jonathan Rodriguez şi Cristiano Figueiredo.

Afla mai multe despre: daniel paraschivcfr clujtransferoficial 

viewscnt
Articole similare