Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Incredibil! Ionuţ Vînă, mai rapid decât Ronaldo şi Messi. Cum e posibil acest lucru

OFICIAL | Incredibil! Ionuţ Vînă, mai rapid decât Ronaldo şi Messi. Cum e posibil acest lucru

FCSB

Comentarii

Dacă dintr-un alt articol aţi aflat că, în FIFA 20, Harlem Gnohere este cel mai valoros fotbalist din Liga 1, acum e rândul să vă spunem că Ionuţ Vînă este evaluat ca fiind mai rapid decât Cristiano Ronaldo sau Messi.

În FIFA 20, la capitolul viteză, Ionuţ Vînă are un rating de 91, în timp ce Cristiano Ronaldo are 90, iar Lionel Messi are 87. 

Aşadar, FCSB are un lot extrem de valoros în FIFA 20, chiar dacă Ionuţ Vînă nu se află în topul celor mai buni zece fotbalişti din joc. Gnohere (74), Salomao (72), Man (72), Nedelcu (72) şi Planic (72) fac parte din acest clasament.

La polul opus, cel mai slab cotat fotbalist din lotul vicecampioanei este Răzvan Oaidă, care are un punctaj de 64. 

Când va fi lansat jocul FIFA 20

FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jucătorii care aleg să plaseze o precomandă pentru FIFA 20 Ultimate Edition vor avea acces la joc cu trei zile mai devreme şi vor primi o serie de bonusuri pentru modul FIFA Ultimate Team.

De asemenea, abonaţii EA Access (Xbox One şi PS4) şi Origin Access Basic (PC) vor avea ocazia să încerce o versiune trial de FIFA 20 (cu timp de joc maxim de 10 ore) începând cu 19 septembrie. Tot atunci, abonaţii Origin Access Premier vor primi acces la ediţia completă a jocului.

Citeşte şi: FCSB vrea să-l vândă pe Vînă. Jucătorul va avea un salariu URIAŞ pentru Liga 1

 

Afla mai multe despre: liga 1vinacristiano ronaldomessi 

viewscnt
Articole similare