Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Inter este de neoprit! A câştigat lupta cu rivala AC Milan pentru semnătura unui internaţional italian

OFICIAL | Inter este de neoprit! A câştigat lupta cu rivala AC Milan pentru semnătura unui internaţional italian

Inter Milano

Comentarii

Antonio Conte vrea să îşi facă echipă de titlu la Milano şi, la doar o zi de la startul oficial al perioadei de mercato, este foarte aproape să bifeze deja al treilea transfer al verii.

UPDATE: Inter l-a prezentat oficial pe fostul jucător de la Sassuolo. 


Stefano Sensi (23 de ani) a făcut marţi vizita medicală la Milano şi urmează să semneze foarte curând cu echipa care va juca sezonul viitor în grupele UEFA Champions League. Presa din Italia notează că este doar o chestiune de timp până când jucătorul lui Sassuolo va semna contractul şi va fi prezentat oficial. 

Mijlocaşul central, care are două selecţii şi un gol în naţionala mare a Italiei, a fost dorit şi de rivala AC Milan, dar în cele din urmă clubul nerazzurro a câştiga lupta. Inter va plăti cinci milioane de euro pentru împrumutul lui Sensi şi va avea opţiunea de a îl cumpăra vara viitoare pentru 22 de milioane de euro. În aceeaşi tranzacţie, Marco Sala, de la Primavera, va ajunge la Sassuolo în schimbul a cinci milioane de euro. 

Diego Godin, liber de contract de la Atletico Madrid şi Valentino Lazzaro, de la Hertha Berlin, sunt cele două transferuri făcute de Inter până acum. 

 

Afla mai multe despre: stefano sensiinter milanotransfer 

viewscnt
Articole similare