Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Inter îi face toate poftele lui Conte! Al doilea transfer al iernii vine de la Chelsea, dar nu e Giroud

OFICIAL | Inter îi face toate poftele lui Conte! Al doilea transfer al iernii vine de la Chelsea, dar nu e Giroud

Inter Milano

Comentarii

Şefii lui Inter i-au îndeplinit încă o dorinţă lui Antonio Conte (50 de ani), antrenorul adus pentru a stopa supremaţia lui Juventus. Victor Moses (29 de ani) a semnat cu formaţia italiana şi va lucra din nou cu antrenorul cu care a luat titlul la Chelsea, în 2017.

Inter a făcut anunţul oficial, pe site-ul clubului. Victor Moses a lăsat-o pe Chelsea şi va juca pentru "nerazzurri". Mai întâi sub formă de împrumut până la finalul sezonului, iar Inter are obţiune de cumpărare.

"Victor Moses a semnat cu Inter. Nigerianul s-a alăturat clubului şi a devenit oficial un juctor al Interului. Nigerianul în vârstă de 29 de ani a semnat cu "nerazzurrii" sub formă de împrumut cu obţiune de cumpărare. În numele întregii familii Inter, îi urăm toate cele bune lui Victor!", se arată în comunicatul Interului.

Conte îl cunoaşte foarte bine pe Moses, cu care a lucrat foarte bine la Chelsea şi a câştigat titlul în 2017. Victor Moses e al optulea nigerian din istoria Interului, iar acesta calcă pe urmele marilor Nwanko Kanu, Taribo West sau Obafemi Martins.



Contractul lui Victor Moses cu Chelsea expiră în vara lui 2020.Moses e al doilea transfer reuşit în această iarnă de Inter, sub comanda lui Conte, după veteranul englez Ashley Young (34 de ani), împrumutat de asemenea, de la Manchester United.

Afla mai multe despre: victor mosesoficialinter 

viewscnt
Articole similare