Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Inter Milano îşi continuă campania de achiziţii. Un nou transfer făcut de nerazzurri: Detaliile afacerii

OFICIAL | Inter Milano îşi continuă campania de achiziţii. Un nou transfer făcut de nerazzurri: Detaliile afacerii

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano îşi continuă campania de achiziţii din această vară, după ce Antonio Conte a fost reconfirmat pe banca nerazzurrilor, chiar dacă a pierdut finala UEFA Europa League.

Inter l-a transferat pe Darian Males (19 de ani) de la FC Lucerna, a anunţat chiar clubul elveţian. Atacantul a semnat un contract valabil pe cinci sezoane şi i-a costat pe italieni 2,5 milioane de euro

Potrivit presei din Italia, el ar urma să fie trimis sub formă de împrumut, în primul sezon, la Genoa, echipă antrenată de Rolando Maran şi la care Inter a mai împrumutat în trecut fotbalişti, cum ar fi cazul lui Ionuţ Radu, revenit în această vară la Milano. 

Males, care este un internaţional de tineret elveţia, cu origini sârbe, a jucat sezonul 25 de meciuri pentru Lucerna, la care a marcat doar două goluri. Este al 5-lea transfer pe care îl face Inter în această vară, după: Alexis Sanchez (Manchester United), Achraf Hakimi (Real Madrid), Aleksandar Kolarov (AS Roma) şi Georgios Vagiannidis (Panathinaikos). Totodată, au intrat în vigoare obligativitatea de transfer definitiv în cazul lui Stefano Sensi şi Nicolo Barella, împrumutaţi sezonul trecut de la Sassuolo, respectiv Cagliari. 

Afla mai multe despre: darian malesinter 

viewscnt
Articole similare