Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ionuţ Chirilă a fost prezentat la Academica Clinceni: "Mi-am zis de multe ori că nu vreau să fac asta"

OFICIAL | Ionuţ Chirilă a fost prezentat la Academica Clinceni: "Mi-am zis de multe ori că nu vreau să fac asta"

Academica Clinceni

Comentarii

Ionuţ Chirilă a fost numit, marţi, la conducerea tehnică a echipei Academica Clinceni.

Chirilă, 55 de ani, a antrenat-o ultima dată pe ASA Târgu Mureş, în 2017. În carieră el a mai pregătit echipele Jiul, UTA, Concordia şi CSMS Iaşi.

La Clinceni, Chirilă îl înlocuieşte pe Ilie Poenaru.

Academica ocupă ultimul loc în Liga I, cu două puncte în nouă etape.

"Contractul este pe o perioadă de doi ani. E îngrozitor de greu, aşa sunt eu obişnuit să preiau echipe cu o situaţie aproape disperată, cu două puncte în 9 etape. O echipă care trebuie să se salveze şi să facă un mix între jucătorii maturi şi cei tineri. Pentru că, în afară de FCSB, CFR, U Craiova, fotbalul românesc subzistă din drepturi tv şi posibilitatea vânzării la echipele mari sau în Occident.

Lucruri care aici nu s-au făcut. Nu a fost un proiect pe termen lung, au fost rezultate bune de moment, dar un proprietar care bagă tot timpul bani într-un sac fără fund ajunge să nu mai poată. Atunci, trebuie să echilibrezi financiar situaţia prin ceea ce faci din punct de vedere al managementului tehnic.

Mi-am zis de multe ori că nu vreau să preiau o echipă în mijlocul unui campionat, într-o situaţie grea, pentru că fiecare antrenor vrea să-şi facă propria selecţie. Dar m-am înhămat în chestia asta şi sper să reuşim" , a declarat Ionuţ Chirilă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut chirila 

viewscnt
Articole similare