Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ionuţ Nedelcearu s-a transferat în Grecia! Fundaşul naţionalei a fost prezentat de noul club. Dinamo încasează bani de pe urma apărătorului

OFICIAL | Ionuţ Nedelcearu s-a transferat în Grecia! Fundaşul naţionalei a fost prezentat de noul club. Dinamo încasează bani de pe urma apărătorului
Comentarii

Fundaşul central al naţionalei României, Ionuţ Nedelcearu (24 de ani), a semnat cu AEK Atena. Clubul elen l-a prezentat, luni, pe noul apărător.

Ionuţ Nedelcearu, transferat la AEK Atena

Fundaşul naţionalei României primeşte şi veşti bune, după ce nu a putut evolua în partidele cu Islanda, Norvegia şi Austria. După doi ani petrecuţi în Rusia, la UFA, Nedelcearu a semnat cu AEK Atena, iar vestea a fost anunţată oficial de clubul elen. 

La AEK Atena, Nedelcearu se va lupta pentru un post de titular cu alţi şase fundaşi centrali, printre care: Mario Mitaj, Michalis Bousis, Ziga Laci, Dmytro Chygrynskyi, Stratos Svarnas şi Nassim Hnid. 

Nedelcearu ar fi semnat un contract pe patru ani cu AEK Atena, care e una dintre pretendentele la titlul din Grecia. 

12 titluri de campioană are AEK Atena, ultimul fiind cucerit în 2018. 

Transferul lui Nedelcearu la AEK Atena reprezintă un moment de bucurie şi pentru Dinamo. În momentul în care l-au vândut la Ufa, "câinii" au păstrat şi 15% dintr-un următor transfer al fotbalistului. 

Afla mai multe despre: ionut nedelcearutransfer ionut nedelcearuaek atena 

viewscnt
Articole similare