Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ionuţ Radu are un nou antrenor la Genoa. Fostul selecţioner al Italiei, Cesare Prandelli a fost confirmat în funcţie

OFICIAL | Ionuţ Radu are un nou antrenor la Genoa. Fostul selecţioner al Italiei, Cesare Prandelli a fost confirmat în funcţie

Serie A

Comentarii

Genoa a fost învinsă la lovituri de departajare de către Virtus Entella, o echipă din Liga a 3-a, şi eliminată din Coppa Italia. Cesare Prandelli este noul antrenor al formaţiei lui Ionuţ Radu.

UPDATE 15:30

Genoa a confirmat numirea lui Cesare Prandelli în funcţia de antrenor principal. Stafful lui Prandelli este compus din Gabriele Pin (antrenor secund), Valver Vio (preparator fizic), Marco Fumagalli (analist) şi Lorenzo Ciulli (antrenor). Cesare Claudio Prandelli are 61 de ani şi ultima dată a antrenat-o pe Al Nasr. În 2014 a fost pe banca turcilor de la Galatasaray, iar în 2016 a fost antrenor la Valencia, în La Liga. Prandelli a dus naţionala Italiei în finala Campionatului European din 2012 şi pe un loc 3 la Cupa Confederaţiilor, un an mai târziu.


Ionuţ Radu nu a jucat în partida pe care Genoa a pierdut-o în faţa echipei de Liga a 3-a, la fel cum nu au făcut-o nici alţi titulari. Înfrângerea îl costă postul pe Ivan Juric, antrenorul sârb numit pe 9 octombrie, scrie Gazzetta dello Sport. Conform aceluiaşi cotidian, favorit să o preia pe Genoa este Cesare Prandelli. Reputatul antrenor, în vârstă de 61 de ani, a condus-o ultima dată pe Al Nasr, iar în Italia a mai antrenat un fotbalist român, cu rezultate excelente. Adrian Mutu a evoluat la Fiorentina sub comanda lui Prandelli şi a ajuns al doilea golgheter al Italiei la sfârşitul deceniului trecut.

Afla mai multe despre: genoaantrenor demisivan juricionut raducesare prandelli 

viewscnt
Articole similare