Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Iulia Dumanska şi-a anunţat plecarea de la SCM Râmnicu Vâlcea: "Ne vom revedea curând"

OFICIAL | Iulia Dumanska şi-a anunţat plecarea de la SCM Râmnicu Vâlcea: "Ne vom revedea curând"

Handbal

Comentarii

Portarul naţionalei de handbal, Iulia Dumanska, şi-a anunţat oficial, marţi seară, plecarea de la echipa SCM Râmnicu Vâlcea, cu care a câştigat titlul naţional în 2019.

”Ce momente! Ce atmosferă! Ce amintiri! A venit ziua în care trebuie să mulţumesc tuturor oamenilor din Râmnicu Vâlcea pentru aceşti doi ani petrecuţi aici. A fost o mare onoare pentru mine de a fi căpitanul acestei echipe. Un mare multumesc colegelor mele, stafului şi în special fanilor noştri pentru susţinerea necondiţionată. Îmi pare rau pentru că această situaţie neplăcută, generată de Covid-19, a făcut ca noi să nu putem avea o altfel de despărţire. Vă doresc multă sănătate şi numai bine! Ne vom revedea curând”, a transmis Dumanska, însă fără a preciza următoarea destinaţie.

Dumanska ar putea ajunge în Croaţia, la Podravka Koprivnica, însă relatările presei din această ţară nu au fost confirmate oficial de club.

Dumanska a câştigat titlul cu SCM Râmnicu Vâlcea în 2019, iar în 2020 a încheiat în postura de lider al Ligii Naţionale cu aceeaşi echipă, în urma deciziei FR Handbal de a întrerupe competiţia fără a declara titlul naţional. SCM Râmnicu Vâlcea va juca în sezonul viitor în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: scm ramnicu valceaiulia dumanska 

viewscnt
Articole similare