Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL James Rodriguez a semnat cu Everton! Îi salvează cariera Carlo Ancelotti? Italianul l-a adus pe columbian peste tot

OFICIAL James Rodriguez a semnat cu Everton! Îi salvează cariera Carlo Ancelotti? Italianul l-a adus pe columbian peste tot

Premier League

Comentarii

Columbianul James Rodriguez a plecat după şase ani de la Real Madrid şi va juca în Premier League, la Everton.

James Rodriguez este noul jucător al celor de la Everton. Columbianul va juca în cel de-al cincilea campionat din Europa, după ce a evoluat şi în Portugalia, Spania, Franţa şi Germania.

25 de milioane de euro plătesc englezii pentru starul columbian, la insistenţele lui Carlo Ancelotti.

Italianul este omul care l-a adus pe Rodriguez la Real Madrid, dar şi tehnicianul care l-a solicitat pe vremea când o pregătea pe Bayern Munchen. Acum, "Papa Carlo" îi întinde o nouă mână de ajutor lui James, într-un moment dificil al carierei sale.

Real Madrid face o afacere bună. Scapă de un salariu de 11.5 milioane de euro anual şi va încasa alte 10 milioane de euro în bonusuri de performanţă. Madrilenii plătiseră pentru James 75 de milioane de euro, dar alte 20 de milioane le-au recuperat după împrumutul pe două sezoane la Bayern Munchen.

"Sunt foarte, foarte fericit că am ajuns la un club atât de important, dar şi că voi lucra din nou alături de un manager pe care îl cunosc foarte bine. Sunt un câştigător! Văd proiectul de aici şi sunt convins că totul va decurge foarte bine" a mărturisit James Rodriguez după transferul la Everton. 

  •  32 de milioane de euro este cota lui James Rodriguez
  • 42 de pase decisive a reuşit James la Real Madrid
  • 117 pase de gol are James în patru din cele mai puternice campionate din lume (Franţa, Spania, Germania şi Portugalia)

Afla mai multe despre: james rodriguez 

viewscnt
Articole similare