Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Juan Bernat a semnat un nou contract cu PSG, valabil până în 2025!

OFICIAL | Juan Bernat a semnat un nou contract cu PSG, valabil până în 2025!

PSG

Comentarii

Juan Bernat (27 de ani), fotbalistul lui PSG, a semnat un nou contract cu formaţia de pe Parc des Princes. Noua înţelegere e valabilă pentru următorii patru ani, până în 2025.

Accidentat şi cu contractul care-i expira în această vară, viitorul fotbalistic al llui Juan Bernat era în dubii şi s-a speculat foarte mult pe această temă. S-a spus că fundaşul spaniol crescut de Valencia e dorit de FC Barcelona, înapoi în campionatul Spaniei, însă se pare că PSG nu a uitat faptul că sezonul trecut a fost unul dintre oamenii de bază care a dus echipa în finala Ligii Campionilor.

Astfel, parizienii i-au oferit un nou contract, pe care Bernat l-a acceptat şi va rămâne la Paris. Juan Bernat şi PSG au semnat o nouă înţelegere valabilă până în 2025.

Juan Bernat a suferit o accidentare gravă la începutul sezonului

Om de bază la PSG în sezonul trecut, Juan Bernat părea care are locul asigurat în echipă şi pentru actuala stagiune. Doar că a suferit o accidentare gravă la începutul acestuia. Fundaşul spaniol a suferit o ruptură de ligamente încrucişate, leziune care de obicei ţine un sportiv departe de antrenamente şi meciuri pentru o perioadă de şase luni. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Bernat, care a jucat doar 195 de minute strânse în trei meciuri, fără să marcheze sau să ofere assist-uri.

  • 16 milioane de euro este cota de piaţă a lui Juan Bernat în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: juan bernatpsgcontractoficial 

viewscnt
Articole similare