Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Juan Martin del Potro s-a retras de la Turneul Campionilor. Cine îi va lua locul

OFICIAL | Juan Martin del Potro s-a retras de la Turneul Campionilor. Cine îi va lua locul

Tenis

Comentarii

Argentinianul Juan Martin del Potro, locul 4 ATP, a anunţat oficial că nu va participa la Turneul Campionilor de la Londra, din cauza unei accidentări. Tenismenul a suferit o fractură de rotulă dreaptă în meciul cu croatul Borna Corici de la Shanghai.

"Este frustrant pentru mine să nu pot concura la Londra. Este un turneu special şi am încercat tot ce a fost posibil pentru a îmbunătăţi starea genunchiului meu. Recuperarea decurge bine, dar am nevoie de mai mult timp. Bineînţeles, este dezamăgitor pentru mine acum, dar am avut un sezon foarte bun, una peste alta", a declarat Del Potro.

El va fi înlocuit de japonezul Kei Nishikori, locul 11 ATP. Argentinianul a participat ultima dată la Turneul Campionilor în 2013, când nu a trecut de faza grupelor. El a jucat o finală în 2009 la această competiţie, pierdută în faţa rusului Nikolai Davidenko.

Nishikori va participa pentru a patra oară la finala sezonului, după ediţiile din 2014-2016. El a atins de două ori faza semifinalelor, fiind învins de fiecare dată de sârbul Novak Djokovici.

Turneul Campionilor va avea loc în perioada 11-18 noiembrie, la O2 Arena din Londra, cu participarea celor mai buni opt tenismeni din 2018, spaniolul Rafael Nadal, sârbul Novak Djokovici, elveţianul Roger Federer, germanul Alexander Zverev, sud-africanul Kevin Anderson, croatul Marin Cilici, austriacul Dominic Thiem şi japonezul Kei Nishikori.

Afla mai multe despre: juan martin del petrokei nishikoritenisturneul campionilor 

viewscnt
Articole similare