Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Juventus a confirmat încă un transfer. Jucătorul a venit să îi betoneze lina de mijloc a lui Sarri

OFICIAL | Juventus a confirmat încă un transfer. Jucătorul a venit să îi betoneze lina de mijloc a lui Sarri

Juventus

Comentarii

Juventus a anunţat un nou transfer. După Aaron Ramsey (Arsenal) şi Luca Pellegrini (AS Roma), campioana Italiei îl transferă pe Adrien Rabiot (ex PSG).

UPDATE: Rabiot a trecut testele medicale şi transferul său a fost confirmat oficial de campioana Italiei. Internaţionalul francez ajunge liber de contract pe Allianz Stadium, a semnat un contract valabil pe patru sezoane şi va încasa un salariu anual de şapte milioane de euro. În plus, el a primit 10 milioane de euro la semnătură. 


Update: Adrien Rabiot a ajuns la Torino. Transferul a fost confirmat oficial de campioana Italiei

 


Mijlocaşul francez urmează să efectueze în cursul zilei de luni vizita medicală la Torino, anunţă jurnalistul italian, Gianluca Di Marzio.

 

 

Rabiot (24 de ani) a evoluat din 2012 la Paris Saint Germain, formaţie pentru care a adunat 227 de meciuri şi 24 de goluri. Doar în sezonul 2012-2013, Rabiot a fost împrumutat la Toulouse, apoi a devenit un titular constant la PSG.

Internaţionalul francez are doar 6 selecţii în naţionala Franţei pentru că are un conflict deschis cu Didier Deschamps. În cariera sa a cucerit 5 titluri de campion în Franţa, alte patru Cupe ale Franţei şi 5 Cupe ale Ligii, plus patru Supercupe, toate cu PSG. După prestaţia la naţionala de tineret a Franţei U19 a fost inclus în echipa ideală a turneului European de Tineret.

Afla mai multe despre: adrien rabiotjuventus 

viewscnt
Articole similare