Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Juventus are un nou antrenor principal! Maurizio Sarri a semnat pe trei sezoane şi va avea un salariu FABULOS

OFICIAL | Juventus are un nou antrenor principal! Maurizio Sarri a semnat pe trei sezoane şi va avea un salariu FABULOS

Juventus

Comentarii

Juventus Torino a anunţat oficial numirea lui Maurizio Sarri în funcţia de antrenor principal. El devine înlocuitorul lui Massimilano Allegri.

Marizio Sarri (60 de ani) a semnat un contract pe trei sezoane cu Juventus Torino şi va încasa un salariu de 7 milioane de euro pe sezon. Aproape 5 milioane de euro a plătit campioana Italiei pentru a-l ”elibera” pe fostul antrenor de la SC Napoli de Chelsea.

 

 

Tehnicianul orginar din Napoli a fost acuzat în ultimele zile de trădare de către fanii napoletani. El a pregătit formaţia de pe San Paolo între 2015 şi 2018, perioadă în care a câştigat 97 de meciuri, din cele 147 disputate.

Sarri le-a mai pregătit în cariera sa echipe modeste precum Sansovino, Sangiovannese, Arezzo, Pescara, Alessandria sau Sorrento. Numit în vara trecută la Chelsea, Sarri a câştigat UEFA Europa League în sezonul trecut, a calificat-o pe Chelsea în UEFA Champions League şi a jucat finala Cupei Ligii Angliei. Italianul a fost singurul antrenor din istoria Premier League care nu a pierdut niciunul din primele 12 meciuri disputate după sosirea în campionatul Angliei.

În sezonul 2016-2017, Maurizio Sarri a fost desemnat cel mai bun antrenor din Italia. 

Afla mai multe despre: maurizio sarrichelseajuventus 

viewscnt
Articole similare