Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Juventus i-a găsit înlocuitor lui Buffon: Matia Perrin a semnat până în 2022

OFICIAL | Juventus i-a găsit înlocuitor lui Buffon: Matia Perrin a semnat până în 2022

Juventus

Comentarii

UPDATE: Portarul italian Matia Perrin a trecut vizita medicală şi a semnat un contract valabil patru ani cu Juventus. Torinezii plătesc 15 milioane de euro, dintre care cinci în funcţie de performanţe, pentru înlocuitorul lui Gianluigi Buffon, adus de la Genoa.

Juventus Torino se mişcă excelent pe piaţa transferurilor. ”Bătrâna Doamnă” a reuşit să rezolve transferul definitiv al lui Douglas Costa, dar a şi semnat actele cu înlocuitorul lui Buffon.

Mijlocaşul brazilian Douglas Costa a fost achiziţionat pentru patru sezoane de Juventus Torino, care a ridicat opţiunea de cumpărare a jucătorului de la Bayern Munchen. Costa a fost împrumutat de la Bayern la Juventus în sezonul trecut.

Juventus a plătit 40 de milioane de euro pentru jucătorul brazilian, care a evoluat în 47 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat şase goluri.

Torinezii au bifat şi transferul portarului Mattia Perin, pe care l-au achiziţionat de la Genoa. Goalkeeperul a costat 15 milioane de euro şi este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Gianluigi Buffon.

Afla mai multe despre: juventusdouglas costatransferurimattia perin,  

viewscnt
Articole similare