Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Kevin Boli a plecat la Samsunspor! CFR Cluj a confirmat mutarea: ”Multă baftă la noua ta echipă!”

OFICIAL | Kevin Boli a plecat la Samsunspor! CFR Cluj a confirmat mutarea: ”Multă baftă la noua ta echipă!”galerie foto
Comentarii

Kevin Boli (29 de ani) a fost prezentat joi la Samsunspor, echipă din prima ligă a Turciei. Fundaşul central a plecat pentru a doua oară de la CFR Cluj.

UPDATE: CFR Cluj a confirmat transferul lui Kevin Boli la Samsunspor şi a postat un mesaj prin care i-a mulţumit jucătorului pentru serviciile aduse clubului din Gruia: ”CFR 1907 Cluj şi Samsunspor Futbol Kulubu au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundaşului Kevin Boli. Campion de două ori cu CFR Cluj, Kevin Boli a bifat 47 de meciuri în tricoul “alb-vişiniu” şi a marcat 2 goluri pentru echipa noastră. Îi dorim multă baftă la noua sa echipă şi cât mai multe realizări!”


"Un acord pentru trei sezoane a fost semnat cu Kevin Boli, un fundaş din Coasta de Fildeş, care a jucat pentru CFR Cluj", a notat site-ul oficial al clubului turc. 

Samsunspor ar fi plătit aproximativ 700.000 de euro celor de la CFR pentru Kevin Boli, iar pentru a pleca, ivorianul a renunţat la mai multe restanţe financiare. 

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Kevin Boli în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 3 - trei trofee a câştigat Boli în tricoul CFR-ului, toate trei titluri ce campion, consecutive

CFR Cluj îl vinde pe Kevin Boli la Samsunspor! Campioana face din nou profit cu Boli

Cumpărat de la FC Viitorul în 2017, Kevin Boli a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai campioanei României din ultimii ani. Fundaşul central a adus în conturile CFR-ului un profit de peste două milioane de euro, în 2018, când a fost vândut la Guizhou Hengfeng, echipă la care era antrenor Dan Petrescu în anul respectiv. CFR a plătit 450.000 de euro celor de la Viitorul pentru a-l avea.

Kevin Boli nu s-a adaptat în China şi nu a dat randamentul scontat, iar CFR Cluj l-a împrumutat de la chinezi în iarna lui 2019. Apărătorul central a fost cumpărat definitiv de campioana CFR în această vară, cu 300.000 de euro.

Afla mai multe despre: kevin bolisamsunspor 

viewscnt
Articole similare