Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Kevin De Bruyne şi-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025!

OFICIAL | Kevin De Bruyne şi-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025!

Manchester City

Comentarii

Kevin De Bruyne (29 de ani) şi-a prelungit contractul cu Manchester City. Mijlocaşul belgian a semnat o nouă înţelegere valabilă până în 2025 cu "Cetăţenii".

După cinci ani şi jumătate petrecuţi la Manchester City, Kevin De Bruyne a decis să semneze un nou contract cu echipa engleză, care l-a ofertat să rămână pe Etihad Stadium până în 2025. Mijlocaşul n-a stat pe gânduri şi a semnat noul contract, iar Manchester City a anunţat oficial mutarea, miercuri, la câteva ore după ce De Bruyne a marcat pentru City în victoria cu Borussia Dortmund, 2-1, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

"Kevin De Bruyne a semnat un nou contract, o prelungire pe încă doi ani a contractului existent, care-l va ţine la Manchester City până în 2025!", a fost anunţul celor de la Manchester City. Clubul englez l-a transferat pe De Bruyne în 2015, de la Wolfsburg, iar pentru serviciile sale a plătit 76 de milioane de euro.

"Nu pot fi mai fericit de atât! De când am venit la City, în 2016, m-am simţit ca acasă. Iubesc fanii, familia mea şi cu mine ne-am adaptat bine în Manchester şi jocul meu s-a dezvoltat foarte mult! Clubul e condus spre succes, îmi oferă maximum pentru a îmi îmbunătăţi performanţele, deci nu am stat pe gânduri când am semnat! Joc cel mai bun fotbal din carieră şi simt că poate veni mai mult de atât!", a spus De Bruyne, după ce şi-a pus semnătura pe noua înţelegere.

De la venirea sa pe Etihad Stadium, De Bruyne a strâns 65 de goluri şi 105 pase de gol în 255 de partide jucate în toate competiţiile. La capitolul torfee, belgianul şi-a îmbogăţit palmaresul cu două titluri de campion, o Cupă a Angliei şi patru Cupe ale Ligii Angliei.

Publicată de Manchester City pe Miercuri, 7 aprilie 2021

 

Afla mai multe despre: kevin de bruyneoficialcontract 

viewscnt
Articole similare