Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Latovlevici şi Fatai, "pachet" la un club din Liga 1!

OFICIAL | Latovlevici şi Fatai, "pachet" la un club din Liga 1!

Superliga

Comentarii

Atacantul Kehinde Fatai şi fundaşul Iasmin Latovlevici sunt oficial de astăzi jucătorii clubului FC Argeş. Primul a semnat un contract până la finalul acestui sezon competiţional, cu drept de prelungire pe încă unul, iar cel de-al doilea, o înţelegere valabilă pe două sezoane.

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Fatai a semnat cu FC Argeş şi va juca pentru echipa piteşteană după ce îi va expira suspendarea pentru dopaj.

Kehinde Fatai (31 ani) a venit în România acum 14 ani, la Farul Constanţa. În perioada 2010-2015, nigerianul a jucat în tricoul Astrei, echipă pentru care a marcat 41 de goluri în cele 114 meciuri jucate. Atacantul a mai evoluat la Club Brugge, Sparta Praga, Ufa şi Dinamo Minsk.

La formaţiile la care a evoluat, Fatai a adunat 258 de meciuri şi a marcat 73 de goluri. Vârful de culoare are în palmares Supercupa României, trofeu câştigat cu Astra Giurgiu, în sezonul 2014-2015 şi medalia de vicecampion al Cehiei, cu Sparta Praga, în sezonul 2015-2016. În cupele europene, Kehinde a strâns 35 de partide şi a marcat 10 goluri. Pentru Nigeria U20, Fatai a bifat 3 prezenţe şi a marcat 1 gol. Fotbalistul va avea drept de joc începând cu data de 1 octombrie, atunci când îi expiră suspendarea pentru dopaj.

Iasmin Latovlevici (35 ani) s-a despărţit de CFR Cluj, campioana României, înainte de finalul perioadei de mercato. Sosit la Cluj în octombrie 2020, Latovlevici a bifat 16 partide în tricoul "alb-vişiniu" şi a marcat un gol. Înainte de a semna cu ardelenii, Latovlevici a mai jucat la Kisvarda, Bursaspor, Galatasaray, Karabukspor, Genclerbirligi, FCSB, Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa.

Fundaşul stânga are în palmares 4 campionate în România (3 cu FCSB, unul cu CFR Cluj), un campionat în Turcia, alături de Galatasaray, două Cupe ale României cu FCSB şi două Supercupe, una cu FCSB, cealaltă cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: kehinde fatailatovlevicifc argesoficial 

viewscnt
Articole similare