Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Laurenţiu Reghecampf a semnat până la finalul sezonului. Antrenorul a preluat-o pe Al Ahli, echipa lui Mitriţă

OFICIAL | Laurenţiu Reghecampf a semnat până la finalul sezonului. Antrenorul a preluat-o pe Al Ahli, echipa lui Mitriţă
Comentarii

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a preluat conducerea tehnică a echipei Al Ahli, la care evoluează atacantul Alexandru Mitriţă.

Reghecampf a semnat un contract până la finalul actualului sezon. El îl înlocuieşte pe sârbul Vladan Milojevic.

Românul a condus-o ultima dată pe Al Wasl din Emiratele Arane Unite, de la care a demisionat în octombrie 2020, echipă pe care o preluase la începutul anului 2019.

Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat în Emiratele Arabe Unite echipa Al Wahda, în perioada iulie 2017 – noiembrie 2018, iar în Arabia Saudită, pe Al Hilal, în perioada mai 2014 - februarie 2015, echipă pe care a dus-o până în finala Ligii Campionilor Asiei.

Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB şi Litex Loveci sunt alte echipe din cariera antrenorului român.

Al Ahli ocupă locul 7 în clasament, cu 35 de puncte, după 24 de etape, la egalitate cu Al Ittifaq, de pe locul 6 şi la 13 puncte de liderul Al Hilal.

 

Afla mai multe despre: reghecampf 

viewscnt
Articole similare