Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lazio ţine cu dinţii de vedetele lor. Le-a prelungit contractele pe încă 5 ani

OFICIAL | Lazio ţine cu dinţii de vedetele lor. Le-a prelungit contractele pe încă 5 ani

Serie A

Comentarii

În vara care tocmai a trecut, Lazio putea să dea o lovitură importantă din punct de vedere financiar, pentru că multe cluburi au fost interesate de vedetele din capitala Italiei. Deţinătorul clubului, Claudio Lotito nu a cedat tentaţiei, iar acum le-a prelungit contractele celor mai importanţi jucători din sezonul trecut.

Ciro Immobile şi Sergej Milinkovic-Savic au semnat luni noi contracte cu gruparea din capitala Italiei şi vor rămâne pe "Olimpico" până în 2023. Astfel, Lazio nu doar şi-a asigurat serviciile lor pe o perioadă lungă de timp, dar în cazul în care marile cluburi europene îi doresc pe cei doi jucători, vor trebui să scoată bani mulţi din buget pentru a îi transfera. 

Immobile a fost cel mai bun marcator din sezonul trecut în Seria A cu 29 de goluri, la egalitate cu Mauro Icardi. Pe lângă golurile înscrise, italianul a mai oferit şi 10 pase de gol. 50 de milioane de euro este cota atacantului în vârstă de 28 de ani. 

Milinkovic-Savic a înscris de 14 ori şi a dat 9 assist-uri în cele 48 de meciuri jucate pentru Lazio în sezonul trecut. În vară, el a fost dorit de rivala din campionat, AC Milan, dar Lotito a cerut 120 de milioane de euro pentru sârb. Potrivit site-ului transfermarkt.com, în acest moment cota lui este situată la 90 de milioane de euro

Afla mai multe despre: sergej milinkovic-savicciro immobilelazioprelungire de contractvedete 

viewscnt
Articole similare