Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Leo Grozavu şi-a prelungit contractul cu Sepsi: "Continuăm împreună!"

OFICIAL | Leo Grozavu şi-a prelungit contractul cu Sepsi: "Continuăm împreună!"

Superliga

Comentarii

Leo Grozavu (53 de ani), antrenorul lui Sepsi, va continua la echipa din Sf. Gheorghe. Tehnicianul a făcut anunţul, în contextul speculaţiilor din jurul său.

UPDATE 14:10 - OFICIAL! Leo Grozavu şi-a prelungit contractul cu Sepsi. Clubul a anunţat oficial într-un comunicat de presă: "Împreună continuăm! Antrenorul Leo Grozavu şi-a prelungit sâmbătă contractul cu clubul de fotbal Sepsi OSK pentru încă un sezon, fiind valabil astfel până la 30 iunie 2022. Întotdeauna pentru o echipă!", se arată în comunicatul celor de la Sepsi.


Grozavu a transformat-o pe Sepsi într-o echipă de prim rang în Liga 1, dar îşi termină actuala înţelegere la finalul lunii. În acest context, s-a scris că acesta ar putea ajunge la CFR Cluj sau în Grecia, unde era dorit, dar se pare că va continua la Sepsi şi în sezonul viitor.

Sub comanda lui Grozavu, Sepsi poate ajunge în Conference League, dacă o învinge pe Viitorul duminică în meciul de baraj pentru accederea în Europa. "Aşa este, mi-am dat cuvântul, iar pentru mine cuvântul este mai presus de orice semnătură. Foarte probabil voi continua la Sepsi", a declarat Grozavu, pentru GSP.ro, completat de managerul Cornel Şfaiţer: "Continuăm cu Leo. Am avut o discuţie, toate detaliile sunt rezolvate. Luni vom face anunţul oficial. Sperăm să nu se mai facă speculaţii. Avem un meci important duminică".

Astfel, varianta ca Leo Grozavu să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu la CFR Cluj a picat, iar campioana României trebuie să caute alt antrenor.

Armătura Zalău, U Cluj, FC Botoşani, Baia Mare, Luceafărul, Gaz Metan, ACS Poli şi Petrolul sunt celelalte echipe din CV-ul lui Leo Grozavu.

Afla mai multe despre: leo grozavusepsicontinuitateliga 1 

viewscnt
Articole similare