Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Liverpool a bătut palma cu un câştigător al Ligii Campionilor. Klopp, în culmea fericirii! Primele declaraţii

OFICIAL | Liverpool a bătut palma cu un câştigător al Ligii Campionilor. Klopp, în culmea fericirii! Primele declaraţii

Liverpool

Comentarii

Fundaşul camerunez Joel Matip şi-a prelungit contractul cu Liverpool, a anunţat, vineri, site-ul grupării de pe Anfield.

Joel Matip, a cărui înţelegere cu Liverpool urma să expire la finalul sezonului, a semnat un contract de lungă durată cu echipa antrenată de Jurgen Klopp, până în 2024.

"Este un sentiment fantastic să rămân mai mult timp la acest club. Din exterior, ştii că Liverpool e un club mare, dar abia când ajungi aici realizezi cât de mare ete acest club. Avem fani peste tot, în toate ţările. Este un club imens, pentru care şi-ar dori să joace orice fotblist", a declarat Joel Matip, pentru site-ul lui Liverpool.

 

 

Matip a câştigat Liga Campionilor cu Liverpool

Matip se află la Liverpool din vara anului 2016, atunci când a fost tranasferat de la Schalke 04. Fundaşul de 28 de ani a jucat în 107 meciuri pentru "cormorani", până în prezent, şi a înscris cinci goluri, cucerindu-l pe Jurgen Klopp.

În plus, Matip, care face un cuplu senzaţional cu Virgil van Dijk în apărarea lui Liverpool, a oferit un assist în finala Ligii Campionilor cu Tottenham, din sezonul trecut, meci câştigat de "cormorani", scor 2-0.

Două trofee a cucerit Matip cu Liverpool, Liga Campionilor şi Supercupa Europei, ambele anul acesta.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare