Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Liverpool l-a transferat pe Diogo Jota! Cât plătesc "cormoranii" şi ce număr va purta portughezul

OFICIAL | Liverpool l-a transferat pe Diogo Jota! Cât plătesc "cormoranii" şi ce număr va purta portughezul

Liverpool

Comentarii

Liverpool e la un pas să mai facă un transfer, după ce l-a luat pe Thiago (29 de ani) de la Bayern. "Cormoranii" încearcă să-l ia pe Diogo Jota (23 de ani) de la Wolves, rivala din Premier League.

UPDATE 19 septembrie, 19:00 - OFICIAL! Liverpool a oficializat transferul lui Diogo Jota de la Wolves!


Jurgen Klopp caută soluţii să-şi întărească echipa şi aşa foarte bună şi, potrivit SkySports, e aproape să-l transfere pe Diogo Jota de la Watford, într-o tranzacţie de 35 de milioane de lire sterline. Pe lângă suma de bani, Liverpool ar urma să trimită şi un jucător la schimb pe Molineaux. Este vorba despre Ki-Jana Hoever (18 ani).

Cotat la 28 de milioane de euro, Diogo Jota a fost transferat de Wolves în 2018 de la Atletico Madrid şi, la 23 de ani, poate prinde transferul carierei la Liverpool. Portughezul mai are contract cu echipa din Premier League până în 2022, dar poate face pasul la campioana Angliei.

OFICIAL | Thiago a semnat cu Liverpool!

Vineri, Liverpool a oficializat transferul lui Thiago Alcantara de la Bayern. În vârstă de 29 de ani, Thiago a semnat cu Liverpool! Mijlocaşul a fost prezentat oficial de "cormorani". Crescut la Barcelona, Thiago şi-a pus semnătura pe un contract "pe termen lung". Trupa de pe Anfield va plăti 30 de milioane de euro pentru a-l avea pe mijlocaş, exact preţul cerut de baravezi pentru a fi de acord cu despărţirea de Thiago.

Afla mai multe despre: diogo jotatransferliverpool 

viewscnt
Articole similare