Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Liverpool mai şi vinde. Unul dintre preferaţii lui Klopp a plecat la o echipă din Premier League. Anunţul oficial

OFICIAL | Liverpool mai şi vinde. Unul dintre preferaţii lui Klopp a plecat la o echipă din Premier League. Anunţul oficial

Premier League

Comentarii

Liverpool este aproape de a îl transfera pe Diego Jota de la Wolverhampton Wandereres, iar prima parte a afacerii a fost deja făcută. "Cormoranii" au cedat un jucător celor de la Wolves.

Wolves a anunţat sâmbătă transferul lui Ki-Jana Hoever (18 ani) de la Liverpool. Suma de transfer este de aproximativ 10 milioane de euro, potrivit presei din Anglia. 

Hoever, internaţional olandez sub 18 ani, este unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Klopp din academia lui Liverpool, motiv pentru care sezonul trecut i s-au dat şi meciuri la prima echipă. În ianuarie 2019, Klopp i-a acordat debutul fundaşului dreapta, într-o partidă din Cupa Angliei, chiar împotriva lui Wolves. Atunci, Hoever avea doar 16 ani. 

Fundaş dreapta la origine, el poate juca şi în centrul apărării, fiind o opţiune importantă pentru defensiva alcătuită de Nuno Espirito Santo. Hoever, care este al cincilea cel mai tânăr marcator din istoria lui Liverpool, a semnat cu Wolves un contract valabil cinci sezoane. 

Afla mai multe despre: wolveski-jana hoever 

viewscnt
Articole similare