Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Liverpool, profit de peste 20 de milioane de euro! A vândut un jucător pe care l-a luat gratis

OFICIAL | Liverpool, profit de peste 20 de milioane de euro! A vândut un jucător pe care l-a luat gratis

Liverpool

Comentarii

Liverpool s-a despărţit vineri de doi jucători. Primul este Nathaniel Clyne, pe care l-au împrumutat până la finalul sezonului la Bournemouth. Al doilea jucător plecat de pe Anfield a ajuns tot la echipa din Premier League, iar profitul făcut de "cormorani" este de peste 20 de milioane de euro.

Bournemouth a anunţat vineri seară că l-a cumpărat pe atacantul Dominic Solanke, în vârstă de 21 de ani. Tânărul englez a semnat un contract pe mai multe sezoane cu locul 12 din Premier League. 

Solanke, care ar fi trebuit să fie împrumutat la Crystal Palace, i-a costat pe cei de la Bournemouth 21,2 milioane de euro, potrivit celor de la BBC. Transferul său la Palace a picat din cauza unor probleme de ordin fizic. 

În acest sezon, Solanke nu a jucat niciun meci în Premier League pentru Liverpool, ci doar pentru echipa a doua. În stagiunea trecută, atacantul a fost prezent în 21 de meciuri, dar a reuşit să înscrie doar un gol. El a fost crescut în academia lui Chelsea şi a mai fost împrumutat la Vitesse. 

Afla mai multe despre: dominic solankeliverpooltransferbournemouth 

viewscnt
Articole similare