Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Llullaku s-a întors în România! Fostul golgheter al campionatului a semnat cu o echipă din Liga a 2-a

OFICIAL | Llullaku s-a întors în România! Fostul golgheter al campionatului a semnat cu o echipă din Liga a 2-agalerie foto

Liga 2

Comentarii

Azdren Llullaku (32 de ani) s-a întors în fotbalul românesc şi a semnat cu o echipă din Liga a 2-a. Albanezul de origine kosovară este un fost golgheter din Liga 1.

Aşa cum a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport, dorinţa lui Llullaku a fost să se întoarcă în România. Atacantul a semnat un contract cu Concordia Chiajna, echipă la care va fi antrenat de fostul tehnician de la Dinamo, Florin Bratu. 

Llullaku a venit din postura de jucător liber de contract după despărţirea de gruparea bielorusă Şahtior Soligorsk. Vârful de atac se alătură altor nume importante pe care le-a transferat Chiajna în această vară, precum Alexandru Cherecheş, Baudoin Kanda, Ionuţ Biceanu sau Sergiu Arnăutu.

Atacantul a ajuns în România în 2012, după mai multe aventuri în ligile inferioare din Italia. Era un necunoscut, însă Gaz Metan Mediaş i-a întins o mână de ajutor, care s-a dovedit a fi salvatoare: 113 meciuri, 34 de goluri şi 10 pase de gol. În sezonul 2016/2017, Llullaku a fost golgeterul Ligii 1, cu 16 goluri marcate. A mai evoluat în România pentru Astra Giurgiu şi Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: azdren llullakuconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare