Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lovitura dată de CFR Cluj! Campiona l-a transferat pe unul dintre cei mai buni marcatori din Liga 1, dorit şi de FCSB şi U Craiova

OFICIAL | Lovitura dată de CFR Cluj! Campiona l-a transferat pe unul dintre cei mai buni marcatori din Liga 1, dorit şi de FCSB şi U Craiova

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul de 23 de ani, Gabriel Debeljuh, a plecat de la Hermannstadt şi a semnat cu CFR Cluj, a anunţat clubul din Sibiu. După un sezon bun în Liga 1, vârful se va bate la titlu cu echipa din Gruia.

Gabriel Debeljuh, noul transfer al lui CFR Cluj

Croatul venit liber de contract la începutul sezonului din Italia a impresionat în Liga 1 şi a făcut pasul cel mare înaintea noului sezon. Gabriel Debeljuh a fost transferat oficial de CFR Cluj, cu care va juca în preliminariile europene. 

Hermannstadt a confirmat mutarea şi a avut un mesaj special pentru atacantul care a dus greul în ofensiva sibienilor: 

"Mulţumim pentru TOT, Gabriel Debeljuh! 

În urmă cu puţin timp, golgheterul echipei noastre din sezonul 2019-2020 a fost transferat la CFR Cluj-Napoca, campioana en-titre a României. Mutarea ,,Tigrului” a devenit astfel cel mai important transfer realizat până acum de A.F.C.Hermannstadt. 

Jos pălăria pentru tot ce ai realizat alături de noi, Tigrule! A fost o călătorie frumoasă. Chiar unică şi specială! Vom fi mereu alături de tine, oriunde ai juca! Mult succes la CFR! 

Gabi va fi greu de înlocuit, dar nu imposibil. Vă veţi convinge! #Sibiularefotbal", a transmis clubul sibian. 

Gabriel Debeljuh a marcat 12 goluri în Liga 1 şi unul în Cupa României în acest sezon, cifre care l-au propulsat spre primul club important din cariera sa, la seniori. 

De-a lungul carierei, croatul cotat la 700.000 de euro a mai jucat la grupele de juniori ale lui Torino, Piacenza, Mantova, Este şi Hermannstadt. 

FCSB şi U Craiova l-au dorit pe Gabriel Debeljuh

Universitatea Craiova l-a văzut pe Debeljuh ca pe o rezervă foarte bună pentru Koljic, ţinând cont de faptul că problemele lui Mihai Roman II cu inima îi fac viitorul să fie incert. Şi Gigi Becali şi-a manifestat interesul, deşi îşi doreşte să încheie perioada de mercato cu investiţii minime şi l-a achiziţionat deja pe Sergiu Buş de la Gaz Metan.

Afla mai multe despre: debeljuhcfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare