Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lovitură grea pentru CSM Bucureşti! Gyor aduce de la Bucureşti o campioană olimpică

OFICIAL | Lovitură grea pentru CSM Bucureşti! Gyor aduce de la Bucureşti o campioană olimpică

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut luni o jucătoare importantă, chiar în defavoarea rivalei din Liga Campionilor, Gyor. Transferul face parte din schimbarea strategiei de la clubul bucureştean, care va renunţa la mai multe jucătoare din străinătate.

Clubul maghiar Gyori Audi ETO KC a anunţat marţi transferul interului dreapta Amanda Kurtovic. Handbalista din Norvegia, în vârstă de 27 de ani, este în plin proces de recuperare după ce a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi menisc intern la genunchiul piciorului stâng.

Kurtovic are şanse mici să mai joace pentru CSM Bucureşti în acest sezon, din cauza accidentării şi se va alătura lotului de la Gyor în vară.

CV-ul Amandei este de-a dreptul impresionant. A câştigat aurul olimpic în 2012 cu naţionala Norvegiei, iar patru ani mai târziu, la Rio, a luat o nouă medalie, cea de bronz de data aceasta. Tot alături de Norvegia a câştigat Campionatul Mondial în 2011 şi 2015 şi a obţinut medalia de argint în 2017. La nivel de club, a câştigat Cupa Cupelor cu Viborg în 2014. Ea joacă la CSM Bucureşti din 2017. 

Pe lângă Kurtovic, de la "tigroaice" vor mai pleca Majda Mehmedovic şi Jovanka Radicevic (Buducnost), Oana Manea (se retrage), Paula Ungureanu, Nathalie Hagman, Aneta Udriştoiu, Sabina Jacobsen, Barbara Lazovic, Elizabeth Omoregie.

Afla mai multe despre: gyorcsm bucurestiamanda kurtovic 

viewscnt
Articole similare