Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lucian Goian şi-a găsit echipă! Fundaşul român a fost prezentat precum un superstar

OFICIAL | Lucian Goian şi-a găsit echipă! Fundaşul român a fost prezentat precum un superstar
Comentarii

Lucian Goian îşi continuă aventura în India. Liber de contract după despărţirea de Mumbai City, fundaşul a semnat cu Chennaiyin F.C, acolo unde va juca până la finalul sezonului 2019-2020.

După trei sezoane petrecute în Super Liga din India, la Mumbai City, Lucian Goian a ales să continue la Chennaiyn F.C., echipă care a terminat pe ultimul loc în precedenta ediţie de campionat.

Fundaşul de 36 de ani va evolua pe tricou cu numărul 6 la noua sa formaţie şi va fi antrenat de fostul internaţional englez John Gregory.

"Antrenorul John Gregory a jucat un rol decisiv în alegerea mea de a veni aici. Am acceptat imediat în momentul în care m-a sunat şi m-a rugat să vin să câştigăm campionatul indian. Cu John Gregory pe bancă, sunt convins că Chennaiyin va reuşi să câştige trofee. Voi da 100% pentru echipă şi abia aştept să cucerim trofee.

Fanii lui Chennai sunt printre cei mai frumoşi din India. Susţin echipa indiferent de rezultat şi creează o atmosferă fantastică. Abia aştept să îi întâlnesc", a declarat Lucian Goian pentru site-ul lui Chennaiyin F.C.

 

 

Afla mai multe despre: goianindiachennaiyin 

viewscnt
Articole similare