Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Luka Jovic a plecat de la Real Madrid. A fost deja prezentat la noua echipă!

OFICIAL | Luka Jovic a plecat de la Real Madrid. A fost deja prezentat la noua echipă!

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic (23 de ani) a plecat de la Real Madrid. "Galacticii" au anunţat oficial împrumutul său la Eintracht Frankfurt, echipă de unde a fost cumpărat în 2019.

Jovic nu a reuşit să-l convingă pe Zinedine Zidane că merită să-i ia locul lui Karim Benzema în primul 11 al Realului şi a prins minute foarte puţine în mandatul lui "Zizou" de pe "Santiago Bernabeu". Deşi Florentino Perez a investit o sumă mare de bani pentru a-l transfera de la Frankfurt, Zidane n-a ţinut cont şi Benzema a fost de neatins în atacul lui Real Madrid.

Joi, 14 ianuarie, Real Madrid a anunţat oficial revenirea lui Jovic la Eintracht, sub formă de împrumut, după ce ştirea că afacerea e făcută a circulat de miercuri, 13 ianuarie, în presa din Spania: "Real Madrid şi Eintracht Frankfurt au ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului Luka Jovic până la finalul acestui sezon!", se anunţă în comunicatul Realului.

Real Madrid a plătit 63 de milioane de euro pentru transferul lui Luka Jovic, în vara lui 2019, dar atacantul sârb a strâns 1.014 minute în 32 de meciuri pentru gruparea blanco, timp în care a marcat de două ori şi a livrat două pase de gol.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Luka Jovic, potrivit specialiştilor de la transfermakrt.com

Afla mai multe despre: luka jovicreal madrideintracht frankfurtoficial 

viewscnt
Articole similare