Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Luuk de Jong a fost prezentat la Barcelona. Ce număr va avea pe tricou

OFICIAL | Luuk de Jong a fost prezentat la Barcelona. Ce număr va avea pe tricou

FC Barcelona

Comentarii

Luuk de Jong (31 de ani) a fost prezentat oficial, vineri, pe Camp Nou, ca noul fotbalist al Barcelonei. Olandezul va purta numărul 17 pe tricou.

Luuk de Jong, prezentat la Barcelona! OFICIAL

Ajuns la Barcelona sub formă de împrumut în ultima zi de transferuri din vară, Luuk de Jong a avut parte de prezentarea oficial vineri, 8 septembrie, la opt zile după anunţul că a fost transferat. De Jong a participat la conferinţa de presă alături de preşedintele Joan Laporta, s-a pozat cu tricoul şi a ieşit pentru prima dată pe gazonul de pe Camp Nou îmbrăcat în tricoul catalanilor.

De Jong va purta numărul 17 pe tricou la Barcelona şi a fost prezentat cu al treilea echipament al catalanilor pentru acest sezon, cel special creat pentru meciurile din Liga Campionilor.

"Sunt foarte mândru. Am început să joc la un club mic din Olanda, am muncit din greu şi la 31 de ani sunt la Barcelona, un club la care visezi de mic copil! E neobişnuit. Încerc doar să mă bucur de joc. Când eram tânăr am marcat multe goluri. Sunt foarte fericit să mă alătur familiei Barcelona şi sper să avem un sezon grozav şi să câştigăm trofee. Voi munci din greu pentru asta", a spus Luuk de Jong la conferinţa de presă.

De Jong e al patrulea olandez din lotul Barcelonei în acest sezon. După Frenkie De Jong, Memphis Depay şi Dest.

Afla mai multe despre: luuk de jongbarcelonaoficial 

viewscnt
Articole similare