Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Malcom Edjouma a semnat cu FCSB! Ce număr va purta mijlocaşul

OFICIAL | Malcom Edjouma a semnat cu FCSB! Ce număr va purta mijlocaşul

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 25 de ani, a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB. FCSB a anunţat oficial transferul său.

"FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Fotbal Club Botoşani pentru transferul lui Malcom Edjouma anunţă că a ajuns la un acord cu Fotbal Club Botoşani pentru transferul lui Malcom Edjouma. Mijlocaşul francez în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul şi va purta tricoul cu numărul 18. De asemenea, acesta se va pregăti sub comanda lui Anton Petrea începând cu 11 februarie", au anunţat cei de la FCSB, pe Facebook.

"A semnat", a postat, miercuri, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, pe Facebook, referindu-se cel mai probabil la Edjouma, jucător despre care s-a scris mult în aceste zile că va ajunge sub comanda lui Anton Petrea.

Edjouma va mai rămâne la Botoşani o săptămână, pentru a mai disputa două etape şi ajuta actuala echipă să prindă un loc de play-off.

În acest sezon, fotbalistul a disputat 20 de partide în Liga I pentru FC Botoşani şi a marcat patru goluri. În România, Edjouma a mai jucat la FC Viitorul în prima jumătate a anului 2020.

Afla mai multe despre: edjoumafcsboficialtransfer 

viewscnt
Articole similare