Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Manchester City a spart banca! Transfer de 68 de milioane de euro după înfrângerea cu Leicester. A vândut şi un jucător

OFICIAL | Manchester City a spart banca! Transfer de 68 de milioane de euro după înfrângerea cu Leicester. A vândut şi un jucător

Manchester City

Comentarii

Manchester City a realizat unul dintre cele mai mari transferuri din această perioadă de mercato. Anunţul oficial a venit chiar după înfrângerea "cetăţenilor" împotriva lui Leicester City.

Benfica Lisabona a anunţat că l-a vândut pe Ruben Dias la Manchester City pentru 68 de milioane de euro, plus 3,6 milioane sub formă de bonusuri de performanţă. 

În vârstă de 23 de ani, Dias este un fundaş central portughez, care a bifat până acum 19 selecţii la prima reprezentativă. Dorit de mai multe cluburi importante din Europa, Dias a ales până la urmă Manchester City. Mai greu a fost până s-a ajuns la o înţelegere între cele două cluburi. City a făcut mai multe oferte până să ajungă la cea care să îi mulţumească pe portughezi. 

Dias, un produs al academiei celor de la Benfica, a jucat 137 de meciuri pentru "vulturi". 


Manchester City a vândut un jucător după înfrângerea cu Leicester

"Cetăţenii" lui Guardiola au avut parte de un adevărat dezastru în etapa a treia din Premier League. City a pierdut, 2-5, împotriva lui Leicester City, meci în care Jamie Vardy a marcat un hattrick. Cum City nu a jucat în prima etapă, are doar trei puncte în acest moment.

După transferul lui Dias, City a mai făcut o afacere cu Benfica. Nicolas Otamendi, fundaşul argentinian de la City, a semnat cu Benfica, care a plătit în schimbul lui 15 milioane de euro, potrivit anunţului făcut de clubul portughez. 

Afla mai multe despre: ruben diasotamendiman citybenfica 

viewscnt
Articole similare