Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Manchester United a confirmat transferul lui Wan Bissaka! 60 de milioane de euro pentru puştiul de 21 de ani

OFICIAL | Manchester United a confirmat transferul lui Wan Bissaka! 60 de milioane de euro pentru puştiul de 21 de anigalerie foto

Premier League

Comentarii

UPDATE | Manchester United a anunţat în urmă cu puţin timp transferul internaţionalului englez Aaron Wan-Bissaka, de la Crystal Palace. Diavolii au confirmat mutarea pe site-ul oficial.

Conform primelor informaţii, Crystal Palace va primi aproximativ 60 de milioane de euro în schimbul fundaşului dreapta în vârstă de 21 de ani.

"E un sentiment incredibil şi o mare onoare să mă pot numi jucător al lui Manchester United. Ştiu că foarte puţini fotbalişti au acest privilegiu.

Abia aştept să încep treaba şi să mă integrez în echipă. Voi avea o scurtă vacanţă după Campionatul European de tineret, dar privesc spre momentul în care voi începe antrenamentele alături de manager şi noii colegi", e declaraţia lui Wan Bissaka după oficializarea mutării.

Ştirea iniţală: Imagini cu Wan Bissaka la United, scăpate pe net înainte de oficializarea mutării

Presa din Anglia anunţă că Manchester United este pe punctul de a realiza primul mare transfer al verii lui 2019, însă mutarea pare deja realizată şi tot ce mai lipseşte e anunţul oficial al "diavolilor". Pe net au ajuns deja imagini cu jucătorul în tricoul lui United şi cu "prima zi" a acestuia pe Old Trafford.

Este vorba de internaţionalul englez U21, Aaron Wan-Bissaka, fotbalist care a participat alături de naţionala Angliei la EURO 2019, competiţie părăsită de britanici încă din faza grupelor, după înfrângerile cu Franţa şi România.



United va plăti nu mai puţin de 60 de milioane de euro în schimbul lui Wan-Bissaka, jucător care în sezonul trecut a impresionat în Premier League, în tricoul lui Crystal Palace.



"Diavolii" nu au confirmat mutarea oficial, dar pe net au apărut deja imagini pregătite de oficialii lui United pentru prezentarea jucătorului. În clip se vede cum Wan-Bissaka pozează deja cu tricoul cu numărul 29.
 

În vârstă de 21 de ani, Wan-Bissaka joacă pe postul de fundaş dreapta, iar jurnaliştii englezi se aşteaptă ca tânărul jucător să devină direct titular pe Old Trafford, pe un post unde trupa din Manchester a avut mari probleme în ultimele sezoane.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester unitedtransferwan-bissaka 

viewscnt
Articole similare