Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Marco Ehmann a revenit la Dinamo, după împrumuturile la echipe din Liga a II-a

OFICIAL | Marco Ehmann a revenit la Dinamo, după împrumuturile la echipe din Liga a II-a
Comentarii

Marco Ehmann, transferat temporar la divizionara secundă CSM Reşiţa, a revenit la Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea executivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

Component al reprezentativei sub 19 ani a României, Marco Ehmann a jucat 18 meciuri pentru CSM Reşiţa în acest sezon competiţional, 17 în Liga 2 şi unul în Cupa României, marcând două goluri în partidele de campionat cu Rapid şi cu "U" Cluj.

Născut la Spaichingen, Marco Ehmann şi-a început cariera la Academia Spaichingen şi a evoluat în Germania pentru echipele de juniori ale cluburilor Reutlingen (2010-2012), Freiburg (2012-2015), Borussia Dortmund (2015-2017) şi Karlsruher (2017-2018).

Transferat la clubul din Ştefan cel Mare în luna martie a anului 2018, Marco Ehmann a evoluat pentru Dinamo U19, a fost rezervă în două meciuri de campionat pentru prima echipă şi a mai jucat, sezonul trecut, pentru divizionara secundă Farul Constanţa, 14 meciuri în Liga 2.



Fundaşul central a intrat de astăzi în programul de pregătire al echipei din Ştefan cel Mare, stabilit de antrenorul Dusan Uhrin în cantonamentul de la Săftica.

  • 10 selecţii a adunat Marco Ehmann pentru reprezentativele U19 şi U18 ale României. A jucat un meci, la 15 ani şi jumătate, pentru echipa naţională sub 16 ani a Germaniei
  • 20 de ani va împlini Marco Ehmann în vara acestui an, pe 3 august
  • 6 este numărul oficial de joc al lui Marco Ehmann la Dinamo

Afla mai multe despre: ehmann 

viewscnt
Articole similare