Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Marian Rada a revenit în fotbalul românesc. Cu ce echipă a semnat

OFICIAL | Marian Rada a revenit în fotbalul românesc. Cu ce echipă a semnat

Fotbal intern

Comentarii

Marian Rada revine în fotbalul românesc. Antrenorul în vârstă de 61 de ani a fost de acord să semneze contractul care i-a fost propus de FC Hermannstadt, acolo unde a fost dorit atât de Marius Măldărăşanu, cât şi de Dani Coman.

FC Hermannstadt continuă să aducă rapidişti. Echipa sibiană l-a convins pe Marian Rada să fie secundul lui Marius Măldărăşanu, cel care a preluat echipa în această vară.

Antrenorul în vârstă de 61 de ani a lucrat ultima oară la Poli Iaşi, de care s-a despărţit după ce echipa a retrogradat. Marian Rada, unul dintre cei mai cunoscuţi rapidişti, revine astfel în fotbal.

Marian Rada revine în fotbalul românesc. A semnat cu FC Hermannstadt

Echipa sibiană a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului trecut şi trece printr-o serie de transformări. Cu obiectiv revenirea în Liga 1, Hermannstadt l-a numit în funcţia de preşedinte pe Dani Coman, cel care a avut rezultate excelente la Astra, alături de care a câştigat titlul.

Mai departe, Dani Coman l-a adus pe banca tehnică pe Marius Măldărăşanu, alături de care a colaborat şi la Astra. Acum, FC Hermannstadt a anunţat oficial că Marian Rada a acceptat să fie noul antrenor secund al lui Marius Măldărăşanu:

”Marian Rada face parte acum din staff-ul condus de Marius Măldărăşanu şi ocupă funcţia de antrenor secund. Tehnicianul în vârstă de 61 de ani îl înlocuieşte astfel pe Marian Botea, care a renunţat la acest post din motive personale. Marian Rada este din Bucureşti, iar ca fotbalist a evoluat la Rapid Bucureşti şi la Universitatea Craiova, echipe la care a strâns 189 de meciuri în Liga 1.

De asemenea, fostul fundaş central a bifat şi două selecţii la Echipa Naţională a României în anul 1986. S-a retras în anul 1991, moment în care a început cariera în antrenorat. Marian Rada a fost antrenor secund la Rapid Bucureşti, Mouscron (Belgia) şi director tehnic la Rapid Bucureşti şi Poli Iaşi”, se arată în comunicatul oficial al clubului din Sibiu.
 

Afla mai multe despre: marian rada 

viewscnt
Articole similare