Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Marian Rada a revenit în fotbalul românesc. Cu ce echipă a semnat

OFICIAL | Marian Rada a revenit în fotbalul românesc. Cu ce echipă a semnat

Fotbal intern

Comentarii

Marian Rada revine în fotbalul românesc. Antrenorul în vârstă de 61 de ani a fost de acord să semneze contractul care i-a fost propus de FC Hermannstadt, acolo unde a fost dorit atât de Marius Măldărăşanu, cât şi de Dani Coman.

FC Hermannstadt continuă să aducă rapidişti. Echipa sibiană l-a convins pe Marian Rada să fie secundul lui Marius Măldărăşanu, cel care a preluat echipa în această vară.

Antrenorul în vârstă de 61 de ani a lucrat ultima oară la Poli Iaşi, de care s-a despărţit după ce echipa a retrogradat. Marian Rada, unul dintre cei mai cunoscuţi rapidişti, revine astfel în fotbal.

Marian Rada revine în fotbalul românesc. A semnat cu FC Hermannstadt

Echipa sibiană a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului trecut şi trece printr-o serie de transformări. Cu obiectiv revenirea în Liga 1, Hermannstadt l-a numit în funcţia de preşedinte pe Dani Coman, cel care a avut rezultate excelente la Astra, alături de care a câştigat titlul.

Mai departe, Dani Coman l-a adus pe banca tehnică pe Marius Măldărăşanu, alături de care a colaborat şi la Astra. Acum, FC Hermannstadt a anunţat oficial că Marian Rada a acceptat să fie noul antrenor secund al lui Marius Măldărăşanu:

”Marian Rada face parte acum din staff-ul condus de Marius Măldărăşanu şi ocupă funcţia de antrenor secund. Tehnicianul în vârstă de 61 de ani îl înlocuieşte astfel pe Marian Botea, care a renunţat la acest post din motive personale. Marian Rada este din Bucureşti, iar ca fotbalist a evoluat la Rapid Bucureşti şi la Universitatea Craiova, echipe la care a strâns 189 de meciuri în Liga 1.

De asemenea, fostul fundaş central a bifat şi două selecţii la Echipa Naţională a României în anul 1986. S-a retras în anul 1991, moment în care a început cariera în antrenorat. Marian Rada a fost antrenor secund la Rapid Bucureşti, Mouscron (Belgia) şi director tehnic la Rapid Bucureşti şi Poli Iaşi”, se arată în comunicatul oficial al clubului din Sibiu.
 

viewscnt
Articole similare
Poze demențiale cu Simona Halep în croazieră în luna de miere