Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mario Iorgulescu, beat şi drogat în momentul accidentului mortal pe care l-a produs. Ce alcoolemie avea fiul preşedintelui LPF

OFICIAL | Mario Iorgulescu, beat şi drogat în momentul accidentului mortal pe care l-a produs. Ce alcoolemie avea fiul preşedintelui LPF

Diverse

Comentarii

Anchetatorii au anunţat oficial că Mario Iorgulescu s-a aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor, în momentul în care a produs accidentul soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Fiul preşedintelui LPF avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. În plus, Mario Iorgulescu a fost depistat pozitiv şi cu cocaină.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevăr, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, potrivit Mediafax.

Sarea lui Mario Iorgulescu s-a agravat

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu (24 de ani) s-a agravat, au anunţat, marţi, medicii de la Spitalul Elias, prin intermediul unui comunicat de presă.

Fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu are probleme din ce în ce mai mari de sănătate, ca urmare a accidentului pe care l-a provocat duminică dimineaţă, accident soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: iorgulescu 

viewscnt
Articole similare