Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Marius Marin a semnat un nou contract cu Pisa: "Povestea continuă!"

OFICIAL | Marius Marin a semnat un nou contract cu Pisa: "Povestea continuă!"
Comentarii

Mijlocaşul Marius Marin, în vârstă de 23 de ani, şi-a prelungit contractul cu gruparea Pisa din Serie B, a anunţat clubul italian.

OFICIAL | Marius Marin a semnat un nou contract cu Pisa: "Povestea continuă!"

Noul contract al jucătorului român este valabil până în vara anului 2025. Precedenta înţelegere expira în 2023.

Marius Marin a jucat în România la ASU Poli Timişoara. Din 2017, el a fost legitimat la Sassuolo, care l-a împrumutat la Catanzaro şi la Pisa. Cu ultima echipă, a reşit promovarea în Serie B şi, în 2019, a fost transferat definitiv.

"Curtat" de importante echipei din Serie A, ca Sampdoria, Sassuolo şi Cagliari, Marin a decis să rămână la Pisa, pentru care a strâns deja 110 partide şi trei goluri.

Visul românului de a juca în prima ligă italiană se poate înfăptui. Echipa lui este lider în Serie B, după opt etape, cu 19 puncte, la trei puncte de Cremonese, de pe locul 2, şi la patru de Lecce, de pe locul 3.

Fotbalistul de 23 de ani are şase selecţii la echipa naţională U21 şi a jucat în toate partidele pe care România le-a disputat la Jocurile Olimpice de vara tracută, de la Tokyo.

"Sunt fericit să imi continui povestea alături de acest mare club, care m-a făcut să cresc că şi jucător, dar şi ca şi om! Mulţumesc pentru incredere staff-ului, conducerii, dar şi colegilor şi suporterilor. Impreună până in anul 2015! Forţa Pisa!", a fost mesajul postat de Marin pe reţelele de socializare. 

viewscnt
Articole similare