Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL! Marius Şumudică a semnat cu Rizespor. Prima reacţie a antrenorului

OFICIAL! Marius Şumudică a semnat cu Rizespor. Prima reacţie a antrenorului
Comentarii

Ofical! Marius Şumudică (49 de ani) a semnat cu Rizespor un contract valabil pentru un sezon şi jumătate.

Conform site-ului turc Olay.com, Şumudică a ajuns la o înţelegere cu formaţia din Turcia. Luni seara, preşedintele clubului Çaykur Rizespor confirmase pentru NTV discuţiile cu Marius Şumudică: „Am avut o conversaţie cu Sumudica. Nu am semnat încă un contract cu el, dar ne-am pus de acord în proporţie de 90%" a explicat Hasan Kartal pentru sursa citată. După ce a câştigat titlul cu Astra Giurgiu, în 2016, tehnicianul a plecat în Turcia, la Kayserispor. Apoi, a condus echipa saudită Al Shabab.

„Am semnat pe un an şi jumătate. Sper ca anul acesta să rămânem în prima ligă, iar anul viitor să ne batem la primele 10 locuri. Mie îmi plac provocările, sper să reuşesc şi aici. 

Vom juca două meciuri grele. Eu ajung vineri, iar sâmbătă jucăm cu Istanbul Başakşehir, iar după aceea vom juca cu Fenerbahce. Vom încerca să luăm ceva. După aceea începe campionatul pentru mine şi trebuie să facem toate eforturile ca această echipă să nu mai aibă probleme şi să nu mai fie pe un loc fierbinte în clasament.

Este foarte important că această ofertă a venit imediat şi am luat-o în calcul. Vom avea nevoie de nişte transferuri şi sper ca împreună cu jucătorii şi toată lumea implicată să facem rezultate notabile şi să ne bucurăm la finalul anului că avem posibilitatea să formăm o nouă echipă care să se bată la primele 10 locuri. Ceea ce am realizat la Gaziantep îmi doresc să realizez şi la Rizespor”, a declarat antrenorul pentru Gazeta Sporturilor.

Rizespor s-a mişcat relativ repede, formaţia s-a despărţit tocmai azi de tehnicianul Stjepan Tomas. „Contractul cu Stjepan Tomas s-a încheiat de comun acord. Îi mulţumim pentru eforturile depuse şi îi dorim mult succes", a scris clubul, pe site-ul oficial.

Croatul Stjepan Tomas preluase echipa la începutul acestui sezon, acumulând 21 de meciuri: 7 victorii, 6 remize şi 8 înfrângeri.

Rizespor este pe locul 16, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare