Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Marius Şumudică este antrenorul CFR-ului! Anunţul clubului din Gruia

OFICIAL | Marius Şumudică este antrenorul CFR-ului! Anunţul clubului din Gruia

Superliga

Comentarii

Marius Şumudica (50 de ani) a semnat un contract cu CFR Cluj, campioana României!

UPDATE 20:12: Marius Şumudică este noul antrenor de la CFR Cluj! Anunţul a fost făcut de ardeleni prin intermediul paginii oficiale de Facebook, la puţin timp după ce au confirmat despărţirea de Edi Iordănescu. 

"Bine ai venit, Marius Şumudică!

Ambiţiile clubului CFR 1907 Cluj şi dorinţa antrenorului Marius Şumudică de a pregăti o echipă de top, cu pretenţii pe măsură, se intersectează într-un punct comun, sub forma semnării unui contract.

Cu o vastă experienţă pe banca tehnică, atât în fotbalul românesc, cât şi peste hotare, Şumi vine în Gruia să continue parcursul respectabil din ultimii ani al echipei noastre. Bifând performanţe notabile în carieră, clubul are toată încrederea în profesionalismul lui Marius Şumudică în privinţa atingerii obiectivelor comune.

Mult succes şi cât mai multe realizări la CFR Cluj, Marius Şumudică!", a fost anunţul ardelenilor. 

 

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj! Obiectivul obligatoriu pe care îl are în contract

Conducerea echipei CFR Cluj a reuşit să îl convingă pe Şumudică să revină în Liga I şi să preia echipa din Gruia. Antrenorul va pleca la Cluj luni şi va fi prezentat marţi, anunţă sursele Telekom Sport.

Şumudică îl înlocuieşte pe Edward Iordănescu, cel care a plecat după cucerirea titlului în sezonul recent încheiat. 

Şumudică vrea să ia titlu cu CFR Cluj, exact cum a reuşit cu Astra Giurgiu în anul 2016.

Obiectivul important din contract:

Antrenorul are ca obiectiv accesul în grupele Europa League. Clujenii nu consideră Conference League o opţiune mulţumitoare, anunţă gsp.ro.

În plus, principalul se va bucura de susţinerea totală a conducerii campioanei României. Şumi a primit asigurări că promisiunile pe care le-a obţinut din partea şefilor din Gruia se vor îndeplini, inclusiv un buget de transferuri satisfăcător prin care să întărească echipa. 

Şumudică a mai antrenat următoarele echipe: Gloria Bistriţa, Rapid, Astra, FC Braşov, Vaslui, U Cluj şi Chiajna.

  • 2 trofee are Şumi în CV-ul său ca antrenor: titlul şi Supercupa cu Astra

Şumudică nu vine singur în Gruia. Antrenor va fi ajutat de secunzii Cristi Petre şi Gabi Mărgărit, dar şi de preparatorul fizic Ciprian Moscu. Rămân, din vechea conducere tehnică, preparatorul fizic Cristian Dragotă şi antrenorul de portari Daniel Tudor.

Din ultimele informaţii, Marius Şumudică s-ar fi luptat pentru banca tehnică a CFR-ului cu Laszlo Boloni şi Constantin Gâlcă. 

Afla mai multe despre: cfr clujmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare