Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mauricio Pochettino a făcut primul transfer la PSG. Finalista Champions League a anunţat oficial

OFICIAL | Mauricio Pochettino a făcut primul transfer la PSG. Finalista Champions League a anunţat oficial

PSG

Comentarii

Mauricio Pochettino a făcut primul transfer din era sa ca antrenor al lui PSG. Echipa franceză a adus un puşti de la Djion.

Mauricio Pochettino face primul transfer din era sa ca antrenor la PSG

Mauricio Pochettino a preluat-o pe PSG după plecarea lui Thomas Tuchel, iar presa din Hexagon anunţă o campanie de achiziţii stelară pentru argentinian, însă PSG rămâne extrem de atentă şi la viitor.

Parizienii au oficializat astăzi primul transfer după sosirea noului tehnician, însă nu este vorba de un jucător care poate intra în prima echipă a campioanei Franţei.

PSG a anunţat transferul lui Sekou Yansané (17 ani), de la Dijon, un tânăr atacant extrem de promiţător, care va intra însă în programul echipei U19 a clubului.

"PSG e bucuroasă să anunţe sosirea lui Sekou Yansane. Atacantul francez a semnat primul său contract profesionist, pe o durată de doi ani jumămate, până pe 30 iunie 2023.

Născut la Grenoble, pe 28 aprilie 2003, Sekou Yansane a venit la Paris Saint-Germani de la Dijoc. Capabil să evolueze pe trei posturi în atac, tânărul îşi va continua formarea la echipa U19.

Clubul îi urează bun venit lui Sekou şi îi doreşte să ajungă un fotbalist de succes în tricoul lui Paris Saint-Germain", se arată pe site-ul oficial al finalistei Champions League din 2020.

Afla mai multe despre: mauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare