Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mihai Bordeianu îşi ia la revedere de la CFR. Rivala ”U” Cluj stă la pândă după plecarea din Gruia

OFICIAL | Mihai Bordeianu îşi ia la revedere de la CFR. Rivala ”U” Cluj stă la pândă după plecarea din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR a anunţat despărţirea de Mihai Bordeianu (31 de ani, mijlocaş central).

OFICIAL | Mihai Bordeianu s-a despărţit de CFR. Rivala ”U” Cluj stă la pândă după plecarea din Gruia 

CFR Cluj a anunţat despărţirea de Mihai Bordeianu, care din primele zvonuri va ajunge la rivala din oraş, U Cluj. 

Chiar dacă fotbalistul în vârstă de 31 de ani mai avea un angajament valabil cu trupa din Gruia până în vara lui 2024, şefii alb-vişiniilor au hotărât să îi rezilieze contractul acestuia.

Bordeianu îşi va ”trăda” echipa din Cluj, la fel cum a făcut-o Alexandru Chipciu, când de la CFR a trecut la Universitatea, anunţă fanatik.ro. 

Mijlocaşul defensiv se afla în curtea lui CFR de la începutul lui 2018. În 2020, şeicii saudiţi de la Al-Qadsiah plăteau 1,2 milioane de euro pentru a obţine semnătura lui Bordeianu. Fotbalistul, însă s-a întors după puţin timp în Gruia.

”Mulţumim, Mihai Bordeianu!  Conducerea clubului CFR 1907 Cluj şi jucătorul Mihai Bordeianu au ajuns la un acord de încetare a contractului.

 În cele 5 sezoane jucate la CFR Cluj, Bordeianu a bifat 159 de meciuri, reuşind să marcheze 4 goluri şi să fie autorul a 10 pase decisive.
Pe această cale ii mulţumim pentru toată munca depusă în tricoul echipei noastre şi îi urăm multă baftă în carieră!”, au scris cei de la CFR. 

Mijlocaşul a bifat 24 de apariţii pe gazon, dar ultima prezenţă ca titular a fost în luna februarie, la meciul cu Universitatea Craiova. De atunci, a mai bifat doar două meciuri jucate.

Afla mai multe despre: cfr clujmihai bordeianuu clujtransfer liga i 

viewscnt
Articole similare