Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mihai Costea a revenit în Liga 1. Cu cine a semnat fostul atacant de la Craiova sau FCSB

OFICIAL | Mihai Costea a revenit în Liga 1. Cu cine a semnat fostul atacant de la Craiova sau FCSB

Superliga

Comentarii

Mihai Costea (32 de ani) a revenit în Liga 1. Atacantul a semnat cu Chindia Târgovişte şi are drept de joc încă de la meciul cu FCSB, care se joacă luni, 2 noiembrie, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Liber de contract din 2018 după ce a activat mai mult în zona arabă în ultimii ani, Mihai Costea s-a întors în Liga 1. Chindia Târgovişte a anunţat că l-a transferat pe "Nilă", chiar înaintea meciului cu FCSB. Târgoviştenii au precizat că fostul atacant al FCSB are drept de joc chiar în meciul cu fosta sa echipă.

"Mihai Costea este, începând de astăzi, jucătorul echipei noastre. Atacantul a semnat cu AFC Chindia şi are drept de joc chiar de la meciul cu FCSB, programat în această seară la Giurgiu. Mult succes, Mihai, în tricoul roş-albastru!", se arată într-un comunicat al Chindiei.

Publicată de AFC Chindia Oficial pe Luni, 2 noiembrie 2020

Crescut la Craiova, Mihai Costea a fost considerat o bună perioadă de timp una dintre speranţele fotbalului românesc. A jucat la Craiova, FCSB, FC Voluntari şi apoi şi-a început aventura în zona Golfului. Al Ittihad Kalba, Fujairah şi Al Arabi sunt echipele pe la care a trecut Mihai Costea în zona arabă.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Costea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 3 - trei trofee a câştigat Mihai Costea în fotbalul românesc, două titluri şi o Supercupă a României, toate cu FCSB

Afla mai multe despre: mihai costealiga 1chindia targovisteoficial 

viewscnt
Articole similare