Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mihai Iosif şi-a prelungit contractul cu Rapid după ce a resetat echipa şi a pus-o pe "şine" pentru promovarea în Liga 1!

OFICIAL | Mihai Iosif şi-a prelungit contractul cu Rapid după ce a resetat echipa şi a pus-o pe "şine" pentru promovarea în Liga 1!

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul care a revigorat Rapidul, şi-a prelungit contractul cu gruparea din Giuleşti. Clubul alb-vişiniu a făcut anunţul oficial, miercuri.

"Poetul" Iosif şi-a pus semnătura pe un contract valabil pe încă un an şi jumătate de acum încolo! „Le mulţumesc celor ce au avut încredere în mine şi voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a nu-i dezamăgi„, a spus Miţă pentru fcrapid.ro, la semnarea contractului.

Iosif e la a doua aventură ca principal pe banca Rapidului în acest sezon. În meciurile pe care le-a condus ca şi principal, Mihai Iosif a obţinut şapte victorii o remiză şi două înfrângeri, fiind „secundul” lui Nicolae Grigore în alte cinci partide ale acestui sezon.

Înainte de a face pasul la echipa mare, Iosif a mai antrenat la grupele de copii şi juniori ale Rapidului, dar a colaborat şi cu antrenori precum Dan Alexa, Daniel Pancu şi Constantin Schumacher.

Iosif a restat Rapidul şi l-a repus pe "şine" pentru promovare. Cu el pe bancă, giuleştenii au o serie de patru victorii consecutive, două în sezonul regulat şi două în primele etape ale play-off-ului Ligii 2.

Publicată de FC Rapid 1923 pe Miercuri, 14 aprilie 2021

 

Afla mai multe despre: mihai iosifcontractrapidoficial 

viewscnt
Articole similare