Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mihăilă are un nou antrenor la Parma. Revenire de senzaţie pe Ennio Tardini (UPDATE)

OFICIAL | Mihăilă are un nou antrenor la Parma. Revenire de senzaţie pe Ennio Tardini (UPDATE)

Serie A

Comentarii

Antrenorul Fabio Liverani a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Parma, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de echipa la care evoluează şi Valentin Mihăilă.

Update 16:45 Roberto D'Aversa este noul antrenor al Parmei. Italianul revine la cârma formaţiei de pe Ennio Tardini


Roberto D'Aversa a revenit la Parma. Antrenorul italian a mai antrenat echipa la care joacă Mihăilă în perioada 2016-2020. Roberto este cel care a readus-o pe Parma în Serie A în sezonul 2018-2019, dar a fost ulterior concediat în august, anul trecut, pe motiv de lipsă pentru entuziasm şi unitate.

"Parma Calcio 1913 anunţă că Fabio Liverani a fost demis din postul său de antrenor al primei echipe", se arată într-un comunicat.

Preşedintele clubului, Kyle Krause, a confirmat pe Twitter despărţirea de antrenor.

"În această dimineaţă, l-am informat pe Fabio Liverani că am decis să ne despărţim de el ca antrenor. Vreau să-mi exprim cea mai profundă recunoştinţă faţă de Fabio pentru munca şi stilul său de conducere. Sezonul acesta a fost dificil, dar la Parma sunt luptători. Mergem mai departe", a scris Krause.

Liverani, 44 de ani, era în funcţie din august 2020, când l-a înlocuit pe Roberto D’Aversa, şi mai avea contract până în vara anului 2022. El a mai antrenat echipele Genoa, Leyton Orient, Ternana şi Lecce.

Parma a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu 3-0 de Atalanta, în etapa a XVI-a a campionatului italian Serie A. Echipa lui Mihăilă este pe locul 18, retrogradabil, cu 12 puncte.

Potrivit presei italiene, D'Aversa ar urma să se întoarcă la echipă, însă pe lista oficialilor Parmei s-ar afla şi Walter Zenga.

Afla mai multe despre: parma mihaila 

viewscnt
Articole similare