Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | ”Mihaiţă Pleşan de Premier League” a semnat cu Chelsea. Londonezii au plătit 47.000.000 de euro

OFICIAL | ”Mihaiţă Pleşan de Premier League” a semnat cu Chelsea. Londonezii au plătit 47.000.000 de eurogalerie foto

Premier League

Comentarii

Chelsea a anunţat, oficial, transferul lui Cole Palmer (21 de ani) de la Manchester City, în schimbul a 47.000.000 de euro.

Cole Palmer a simţit că nu dispune de suficient spaţiu la Manchester City pentru a-şi continua progresul, aşa că a decis să schimbe aerul.

Cole Palmer a semnat cu Chelsea

Chelsea a fost cea mai decisă să-l transfere: 47.000.000 de euro, iar fotbalistul cu 13 meciuri în naţionala de tineret a Angliei a semnat.

  • 18.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Cole Palmer, conform transfermarkt.de.

Cole Palmer a adunat 41 de partide pentru prima echipă a celor de la Manchester City, în care a reuşit să marcheze 6 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Cel mai important gol a fost marcat chiar în această vară, în Supercupa Europei, câştigată de City la penalty-uri în faţa Sevillei. Reuşita sa a restabilit egalitate în timpul regulamentar, scor 1-1.

Fan United, crescut la City, cedat la Chelsea

Păstrând proporţiile, situaţia lui Cole Palmer aduce aminte de o poveste de pe plaiurile mioritice, avându-l în centrul atenţiei pe fostul internaţional român Mihăiţă Pleşan.

Mijlocaşul ce se declara, rând pe rând, fan de mic al formaţiilor pentru care activa: Universitatea Craiova, Dinamo sau FCSB.

Şi Cole Palmer are o poveste de viaţă întortocheată, din care fanii nu prea înţeleg al cui fan este, de fapt.

Circulă în spaţiul media mai multe fotografii, din copilăria lui Cole Palmer, în care acesta poartă tricoul celor de la Manchester United.

Cu toate acestea, la opt ani, familia jucătorului decide să-l înscrie la academia celor de la Manchester City, club de care a fost legat până în această vară, când a decis să plece la Chelsea.

Afla mai multe despre: cole palmermanchester citychelseaunited 

viewscnt
Articole similare