Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Milan Skriniar a fost prezentat la PSG! Este cotat la 50 de milioane de euro, dar a ajuns la Paris liber de contract

OFICIAL | Milan Skriniar a fost prezentat la PSG! Este cotat la 50 de milioane de euro, dar a ajuns la Paris liber de contract

Fotbal

Comentarii

Clubul francez Paris Saint-Germain a anunţat, joi, transferul internaţionalului slovac Milan Skriniar (28 de ani).

Fundaşul a semnat un contract pe cinci sezoane, valabil până la 30 iunie 2028.

Milan Skriniar a semnat cu PSG

Fotbalistul slovac nu a mai acceptat prelungirea contractului cu Inter Milano şi a luat drumul Franţei, după şapte ani şi jumătate de fotbal în Italia.

Sunt foarte fericit să fac parte din acest club minunat. PSG este unul dintre cele mai puternice cluburi din lume, cu jucători de clasă mondială şi suporteri fantastici", a declarat Skriniar la prezentarea oficială.

Convocat pentru prima dată în echipa naţională a Slovaciei în mai 2016, cu doar câteva săptămâni înainte de a participa la Euro, Milan Skriniar are acum 60 de selecţii în reprezentativa ţării sale.

Milan Skriniar şi-a început cariera în ţara natală, la MSK Zilina, iar în 2016 a prins transferul în Italia, la Sampdoria.

5,2 milioane de euro au plătit genovezii pentru Milan Skriniar, iar la un an şi jumătate distanţă îl vindeau la Inter Milano pentru 34 de milioane de euro.

Slovacul a jucat şase ani la Inter, însă, fiindcă nu a fost vândut când a solicitat, a ales să plece liber de contract la PSG, în această vară.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Milan Skriniar, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: skriniarinterpsg 

viewscnt
Articole similare